Këshilltarët tuaj të besuar, për sfidat ligjore bashkëkohore.

Këshilltarët tuaj të besuar,

Këshilltarët tuaj të besuar,

Nga transaksionet komplekse tregtare deri tek çështjet e ndjeshme familjare, ekipi ynë i përvojshëm është gati të ju udhëzojë me saktësi dhe besueshmëri. Zbuloni se si mund t'i shqyrtojmë bashkë sfidat tuaja ligjore.

+20

Vite Eksperiencë

+800

Klientë të kënaqur

+Qindra

Çështje të suksesshme

Court House
Court House
Court House

Kompanitë të cilat na kanë besuar:

Rreth nesh

Avokatët tanë me përvojë kombinojnë Ekspertizën ligjore me Shërbim të personalizuar

Mirësevini në Studion Ligjore Hysi, ku ligji tregtar bëhet një guidë e fuqishme për biznesin tuaj jo vetëm në teori. Aplikimet e ligjit të tregtisë janë thelbësore dhe ne kemi eksperiencën për t'ju udhëzuar në çdo hap të veprimtarisë suaj.

Zbuloni se si mund t'ju mbështesim si partneri juaj i besuar në menaxhimin e sfidave juridike.

Zgjidhje efiçente individuale për çështje specifike.

Komunikim i qartë dhe i vazhdueshëm gjatë të gjithë proçesit.

Ekipi ynë i sprovuar ju siguron një rrugëtim të suksesshëm.

Mbrojtja e të dhënave dhe privacia kanë prioritetin më të lartë për ne.

Ceren Kurt
Ceren Kurt

Mbi fuqinë e ligjit ne ndërtojmë të ardhmen.

Mirësevini në studion juridike Vasilika Hysi. Duke udhëhequr me krenari një ekip të përkushtuar dhe ambicioz, ne ndjekim drejtësinë.

Vasilika Hysi

Avokate

Exploroni fushat e praktikës tonë

Specializimet tona

/0

1

Ligji Tregtar

Zgjidhni sigurinë dhe përvojën në fushën e ligjit tregtar me ekipin tonë të specializuar. Nga transaksionet e kapitalit riskut deri te shkeljet e konkurrencës, ofrojmë zgjidhje të përmbajtura për shoqëritë vendase dhe ndërkombëtare.

/0

1

Ligji Tregtar

Zgjidhni sigurinë dhe përvojën në fushën e ligjit tregtar me ekipin tonë të specializuar. Nga transaksionet e kapitalit riskut deri te shkeljet e konkurrencës, ofrojmë zgjidhje të përmbajtura për shoqëritë vendase dhe ndërkombëtare.

/0

1

Ligji Tregtar

Zgjidhni sigurinë dhe përvojën në fushën e ligjit tregtar me ekipin tonë të specializuar. Nga transaksionet e kapitalit riskut deri te shkeljet e konkurrencës, ofrojmë zgjidhje të përmbajtura për shoqëritë vendase dhe ndërkombëtare.

/0

2

Proçese Gjyqësore

Studioja ligjore Hysi vepron jo vetëm si këshilltar ligjor, por gjithashtu si përfaqësues apo mediator në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve. Ekipi ynë ofron zgjidhje, argumentim ligjor si dhe përfaqësim në seanca gjyqësore për mosmarrëveshjet nëpërmjet arbitrazhit, litigimit dhe zgjidhjeve alternative si mediatimi.

/0

2

Proçese Gjyqësore

Studioja ligjore Hysi vepron jo vetëm si këshilltar ligjor, por gjithashtu si përfaqësues apo mediator në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve. Ekipi ynë ofron zgjidhje, argumentim ligjor si dhe përfaqësim në seanca gjyqësore për mosmarrëveshjet nëpërmjet arbitrazhit, litigimit dhe zgjidhjeve alternative si mediatimi.

/0

2

Proçese Gjyqësore

Studioja ligjore Hysi vepron jo vetëm si këshilltar ligjor, por gjithashtu si përfaqësues apo mediator në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve. Ekipi ynë ofron zgjidhje, argumentim ligjor si dhe përfaqësim në seanca gjyqësore për mosmarrëveshjet nëpërmjet arbitrazhit, litigimit dhe zgjidhjeve alternative si mediatimi.

/0

3

Ligji i pronave të paluajtshme

Gjeni konsulencën e duhur për çështjet e pronave tuaja të paluajtshme me ekspertët tanë në fushën e ligjit të pronës dhe në tregun imobiliar. Nga transaksionet dhe zhvillimet e pronave deri te menaxhimi i pronës komerciale, ne jemi këtu për të mbështetur klientët në çdo hap tyren.

/0

3

Ligji i pronave të paluajtshme

Gjeni konsulencën e duhur për çështjet e pronave tuaja të paluajtshme me ekspertët tanë në fushën e ligjit të pronës dhe në tregun imobiliar. Nga transaksionet dhe zhvillimet e pronave deri te menaxhimi i pronës komerciale, ne jemi këtu për të mbështetur klientët në çdo hap tyren.

/0

3

Ligji i pronave të paluajtshme

Gjeni konsulencën e duhur për çështjet e pronave tuaja të paluajtshme me ekspertët tanë në fushën e ligjit të pronës dhe në tregun imobiliar. Nga transaksionet dhe zhvillimet e pronave deri te menaxhimi i pronës komerciale, ne jemi këtu për të mbështetur klientët në çdo hap tyren.

/0

4

Ligji i punësimit

Konsultohuni me ekspertët tanë për të kuptuar të drejtat dhe detyrimet në fushën e ligjit të punës. Nga kontratat e punës deri te marrëveshjet e konfidencialitetit, ne ju ofrojmë këshilla të specializuara dhe diskrete në konfiktet profesionale.

/0

4

Ligji i punësimit

Konsultohuni me ekspertët tanë për të kuptuar të drejtat dhe detyrimet në fushën e ligjit të punës. Nga kontratat e punës deri te marrëveshjet e konfidencialitetit, ne ju ofrojmë këshilla të specializuara dhe diskrete në konfiktet profesionale.

/0

4

Ligji i punësimit

Konsultohuni me ekspertët tanë për të kuptuar të drejtat dhe detyrimet në fushën e ligjit të punës. Nga kontratat e punës deri te marrëveshjet e konfidencialitetit, ne ju ofrojmë këshilla të specializuara dhe diskrete në konfiktet profesionale.

/0

5

Financat në Shqipëri

Duke iu përshtatur ndryshimeve të vazhdueshme ligjore dhe ekonomike në vend, ne jemi të përgatitur të ofrojmë këshillim dhe zgjidhje të personalizuara për të mbështetur suksesin e bizneseve dhe individëve.

/0

5

Financat në Shqipëri

Duke iu përshtatur ndryshimeve të vazhdueshme ligjore dhe ekonomike në vend, ne jemi të përgatitur të ofrojmë këshillim dhe zgjidhje të personalizuara për të mbështetur suksesin e bizneseve dhe individëve.

/0

5

Financat në Shqipëri

Duke iu përshtatur ndryshimeve të vazhdueshme ligjore dhe ekonomike në vend, ne jemi të përgatitur të ofrojmë këshillim dhe zgjidhje të personalizuara për të mbështetur suksesin e bizneseve dhe individëve.

/0

6

Ligji i Energjisë

Implementimi i Ligjit për Energjinë dhe Burimet Natyrore në Shqipëri është thelbësor për mbrojtjen e mjedisit dhe promovimin e energjisë së rinovueshme. Ligji përmban dispozita të rëndësishme që lidhen me objektivat kombëtare për prodhimin e energjisë së rinovueshme, si dhe masat mbështetëse për të nxitur zhvillimin e kësaj industrie.

/0

6

Ligji i Energjisë

Implementimi i Ligjit për Energjinë dhe Burimet Natyrore në Shqipëri është thelbësor për mbrojtjen e mjedisit dhe promovimin e energjisë së rinovueshme. Ligji përmban dispozita të rëndësishme që lidhen me objektivat kombëtare për prodhimin e energjisë së rinovueshme, si dhe masat mbështetëse për të nxitur zhvillimin e kësaj industrie.

/0

6

Ligji i Energjisë

Implementimi i Ligjit për Energjinë dhe Burimet Natyrore në Shqipëri është thelbësor për mbrojtjen e mjedisit dhe promovimin e energjisë së rinovueshme. Ligji përmban dispozita të rëndësishme që lidhen me objektivat kombëtare për prodhimin e energjisë së rinovueshme, si dhe masat mbështetëse për të nxitur zhvillimin e kësaj industrie.

/0

7

Ligji i Pronës Intelektuale

Siguroni pronën tuaj me ekspertizën tonë në fushën e ligjit të pronës intelektuale. Nga markat dhe të drejtat e autorit, arti dhe markat tregtare, të mbrojtura me ligj për të promovuar inovacionin dhe kreativitetin, ofrojmë konsulenca të specializuara dhe mbrojtje ligjore të fuqishme për klientët tanë.

/0

7

Ligji i Pronës Intelektuale

Siguroni pronën tuaj me ekspertizën tonë në fushën e ligjit të pronës intelektuale. Nga markat dhe të drejtat e autorit, arti dhe markat tregtare, të mbrojtura me ligj për të promovuar inovacionin dhe kreativitetin, ofrojmë konsulenca të specializuara dhe mbrojtje ligjore të fuqishme për klientët tanë.

/0

7

Ligji i Pronës Intelektuale

Siguroni pronën tuaj me ekspertizën tonë në fushën e ligjit të pronës intelektuale. Nga markat dhe të drejtat e autorit, arti dhe markat tregtare, të mbrojtura me ligj për të promovuar inovacionin dhe kreativitetin, ofrojmë konsulenca të specializuara dhe mbrojtje ligjore të fuqishme për klientët tanë.

Kushdo hyn në zyrën tonë është i rëndësishëm.

Ne besojmë se çdo klient që hyn në zyrën tonë sjell me vete një histori të rëndësishme dhe sfida të përballshme. E pranojmë këtë sfidë me përkushtim dhe seriozitet, duke ofruar një pritje të ngrohtë dhe një vëmendje të përulur ndaj secilës çështje.

Bashkë, mund të gjejmë rrugën drejt suksesit të çështjes suaj.

Our Office
Our Office

Pyetje të shpeshta

Si i mbroni të drejtat e klientit?

Cilat janë arritjet tuaja në trajtimin e çështjeve ligjore?

Si i trajtoni me kujdes çështjet e ndjeshme të ligjit familjar?

Mund të shpjegoni proçesin për trajtimin e një rasti litigimi civil nga fillimi deri në fund?

Si mund të planifikoj një konsultë me studion tuaj?

Lajme

Publikime në media

TOP CHANNEL │Plasin ARRESTIMET nga SPAK/Pjetra: Pas Metës radhën e ka Gjiknurin dhe…! | Zona Zero Top News

TOP CHANNEL │ VULA e Bashës apo e Berishës, si interpretohet nga avokatët vendimi i gjykatës | Breaking

TOP CHANNEL │SHERR në studio: Jam avokat me licencë, thuajini familjes Berisha të informohen më mirë | Breaking

ORA NEWS │Drejt nga Luan Rama- Mjeku: Besimtar dhe pervers

Keni më tepër pyetje specifike?

Na lejoni t'ju kontaktojmë.

Bulevardi " Gjergj Fishta" Rruga Nikolla Jorgo Pallati Begeja

1001 Tiranë

Mundësuar nga Entrenovu dhe Postjer Agency.

Keni më tepër pyetje specifike?

Na lejoni t'ju kontaktojmë.

Bulevardi " Gjergj Fishta" Rruga Nikolla Jorgo Pallati Begeja

1001 Tiranë

Mundësuar nga Entrenovu dhe Postjer Agency.

Keni më tepër pyetje specifike?

Na lejoni t'ju kontaktojmë.

Bulevardi " Gjergj Fishta" Rruga Nikolla Jorgo Pallati Begeja

1001 Tiranë

Mundësuar nga Entrenovu dhe Postjer Agency.